Mislili ste da je Cataclysm zadnja WoW expanzija i da je ovo kraj Azerotha?
PREVARILI STE SE!
U toku je izrada nove WoW expanzije Mists of Pandaria.
Ono što je najnovije u ovoj expanziji jeste nova rasa i nova klasa: Pandaren rasa i Monk klasa.
PANDAREN

Prvo što vam padne na pamet je Kung Fu Panda.Na neki način,Pandareni to i jesu
U skrivenoj Pandariji,Alliance i Horde ih otkrivaju,te Pandareni sada pripadaju i jednoj i drugoj fakciji (što mi je malo bezveze)i nadaju se da će Pandaria im otkriti tajne za sprječavanje kataklizme na Azerothu.Osim toga,Pandareni su oni koji su odgovorni za pojavi "Monk" klase u WoWu.Mene ove pande podsjećaju na Japance,po građevinama itd.. 
MONK
Nova klasa,dostupna svim rasama osim worgenima i goblinima.Ne zna se još mnogo o njima,ali će vjerovatno nositi cloth gear i koristiti "chi power" umjesto mane,energy ili rage.Oružje neće mnogo koristiti,nego će koristiti drevne borilačke sposobnosti,nešto kao kung fu
Što je još zanimljivije,monk će biti spoban da bude sve:Tank,DPS pa čak i healer.
Ipak,namjeravam ostati na kataklizmi,ma da sam uzbuđen zbog ove expanzije i zanima me šta će još novo biti.Više informacija možete naći ovde: http://us.battle.net/wow/en/game/mists-of-pandaria/feature/
Eto onda,komentarišite i poredite sa ranijim expanzijama
PREVARILI STE SE!
U toku je izrada nove WoW expanzije Mists of Pandaria.
Ono što je najnovije u ovoj expanziji jeste nova rasa i nova klasa: Pandaren rasa i Monk klasa.
PANDAREN

Prvo što vam padne na pamet je Kung Fu Panda.Na neki način,Pandareni to i jesu

MONK
Nova klasa,dostupna svim rasama osim worgenima i goblinima.Ne zna se još mnogo o njima,ali će vjerovatno nositi cloth gear i koristiti "chi power" umjesto mane,energy ili rage.Oružje neće mnogo koristiti,nego će koristiti drevne borilačke sposobnosti,nešto kao kung fu
Što je još zanimljivije,monk će biti spoban da bude sve:Tank,DPS pa čak i healer.Ipak,namjeravam ostati na kataklizmi,ma da sam uzbuđen zbog ove expanzije i zanima me šta će još novo biti.Više informacija možete naći ovde: http://us.battle.net/wow/en/game/mists-of-pandaria/feature/
Eto onda,komentarišite i poredite sa ranijim expanzijama

Dobrodošao na

» GTA - San Andreas
» Kerber
» ili - ili
» Priznajem da...
» 1. maj
» Kaladont igra
» Top 5 vaših gitarista
» Vaših Top 5 bendova